preloadimage

HORIZON 2020 YE HAS 2 TE PROJESİ İLE KATILDIK. 

HORIZON 2020 YE HAS 2 TE PROJESİ İLE KATILDIK.

AB Araştırma Fonları Horizon 2020 kapsamında, 7 farklı ülkeden (İtalya, İspanya, Türkiye, İngiltere, Polonya, Brezilya, Fransa) üniversite ve özel sektörden 14 katılımcı ile oluşturulan HAS 2 TE Projesinin Türkiye ayağını TÜBİTAK , OYAK Beton ve AKG Gaz Beton oluşturdu.

Bu Proje TÜBİTAK'ın daha önce konu hakkında araştırma yaptığı denizden taranan malzemelerin ve agrega ocaklarından çıkan atıkların betonda agrega olarak kullanımı ile ilgilidir. HAS 2 TE projesi için değerlendirme kriteri 3 ana başlık altında yapılmış olup, projeye verilen puanlar aşağıdadır:

  • Projenin Mükemmelliği : 4 Puan (Çok İyi)
  • Projenin Etkisi : 3 Puan (İyi)
  • Projenin Uygulama ve Verimlilik Kalitesi : 3 Puan (İyi) 

Değerlendirme toplamda 15 puan üzerinden yapılmakta olup, eşik puan değeri 10 dur. Proje puanı 10 olup, eşik değerde kalmıştır. Kısa sürede hazırlanan ve sunulan dosya olmasına rağmen bu puanı almış olması büyük bir başarı olarak nitelendirilmiştir. Proje tanıtımı ile ilgili sunum ektedir.

Son başvuru zamanı Mart 2017 olan Horizon2020 “ SC5-14b” çağrısına daha iyi hazırlanarak tekrar başvuru gerçekleştirme kararı alınmıştır.


02.02.2021 23:11



Benzer İçerikler

İnsan Kaynakları

OYKA Kağıt Ambalaj'da insan kaynakları yönetimi anlayışı, faaliyette bulunduğumuz farklı sektörlerin özel ihtiyaçlarına uygun ve hızlı cevap vermenin yanı sıra stratejik hedefleri ve performansı destekleyecek yaklaşım ve uygulamaların benimsenmesini içerir.