preloadimage

KUZEY MARMARA OTOYOLU HİZMETE AÇILDI 

KUZEY MARMARA OTOYOLU HİZMETE AÇILDI

26 Ağustos 2016 tarihinde hizmete açılan Yavuz Sultan Selim köprüsü ile birlikte hazır beton tedariki OYAK Beton tarafından üstlenilen Kuzey Marmara Otoyolu Asya kısmı (Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolları) Projesi de tamamlanıp hizmet açıldı.

Temmuz 2013 te başlayan, Poyrazköy – Paşaköy ve Çavuşbaşı- Reşadiye güzergahları olmak üzere 2 ayrı kısım ve toplam 42 km. uzunluğu olan projede; 18 adet viyadük,2 adet çift tüplü tünel, alt ve üst geçitler, çeşitli sanat yapıları yer almaktadır. Projede toplam 1.400.000 m3 beton dökülmüş olup, projenin ana kısmı Ağustos 2016 da tamamlanmıştır.

Projeye; Poyrazköy, Çekmeköy, Hüseyinli, Riva tesisleri olmak üzere toplam 5 adet hazır beton tesisi ile hizmet verilmiş olup, ilave işler kapsamında da, 2016 yılında yapımına başlanan Paşaköy-Kurtköy bağlantısı için 170.000 m3 hazır beton yeni kurulmuş olan Kurnaköy tesisinden sağlanacaktır.


02.02.2021 23:11



Benzer İçerikler

İnsan Kaynakları

OYKA Kağıt Ambalaj'da insan kaynakları yönetimi anlayışı, faaliyette bulunduğumuz farklı sektörlerin özel ihtiyaçlarına uygun ve hızlı cevap vermenin yanı sıra stratejik hedefleri ve performansı destekleyecek yaklaşım ve uygulamaların benimsenmesini içerir.